Piet Zagers
(Rijbewijs B – RIS)

Hallo, ik ben Piet en ik ben in 1995 begonnen met Rijschool ANIMO als eenmanszaak.
Inmiddels is de rijschool gegroeid en rijden we met 2 instructeurs, ikzelf en Vincent.  Vanaf 1 januari 2021 stop ikzelf met lessen en draag langzaam maar zeker het stokje over aan Vincent.  Wij doen (deden) ons werk in een hecht, gezellig team en met heel veel plezier.  De resultaten mogen er dan ook wezen, getuige het steeds weer hoge slagingspercentage.  Vincent gaat dus alle rijlessen verzorgen en gaat dat met veel kunde en inzet doen.

Groetjes Piet.

Vincent de Jager
(Rijbewijs B – RIS)

Hallo, ik ben Vincent en werk al sinds april 2001 samen met Piet. We weten wat we aan elkaar  hebben als collega’s.  We springen bij als er onverhoopt een probleem is met een van ons.

Mijn lesauto is een Audi A3 limousine 2.0 Tdi.  De motor is soepel en komt daardoor gemakkelijk op snelheid wat weer prettig is bij bv. het invoegen op de snelweg.  De auto is verder van alle gemakken voorzien, waaronder climate control (gescheiden instelbaar voor linker-en rechterkant), start-stop systeem (geen gedoe of gestress met de sleutel als de motor eens een keertje afslaat), parkeersensoren, ingebouwde navigatie, enz enz.

Ook is de zit- beenruimte,zowel voor-als achterin, meer dan voldoende, wat natuurlijk prettig is als er eventueel eens een keer iemand achterin zit om mee te rijden.  Verder zitten er in de auto nog teveel andere “snufjes” om op te noemen, dus dat leg ik je graag uit in de les als je bij mij begint met je rijopleiding.
Ik kijk er al naar uit, hopelijk jij ook.

Groetjes Vincent.

Wij, het team van Rijschool ANIMO, hopen dat de keuze voor het volgen van je rijlessen op ons valt.

Inschrijven

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!