Piet Zagers
(Rijbewijs B – RIS)

Hallo, ik ben Piet en ik ben in 1995 begonnen met Rijschool ANIMO als eenmanszaak.
Inmiddels is de rijschool gegroeid en rijden we met 2 instructeurs, ikzelf en Vincent.  Wij doen ons werk in een hecht, gezellig team en met heel veel plezier.  De resultaten mogen er dan ook wezen, getuige ons steeds weer hoge slagingspercentage.

Ik rijd zelf in een nieuwe Hyundai I30 Hatchback Go! en deze compacte auto, voorzien van alle toeters en bellen bevalt mij en mijn leerlingen heel erg goed.  Zo beschikt de auto over oa: knipperlichten in de spiegels (die automatisch inklappen), start/stop systeem, boordcomputer, cruise control, regensensor, lichtsensor, achteruitrijcamera en nog veel meer……..

De auto is dus rijk uitgerust met allerlei “snufjes” en het is werkelijk een genot om in deze auto te rijden en/of rijles in te geven. Niet voor niets is de Hyundai I30, door landelijke organisaties (Bovag, ANWB ed.) en talloze instructeurs in het land, al 2 jaar achter elkaar verkozen tot de lesauto van het jaar.

Groetjes Piet.

Vincent de Jager
(Rijbewijs B – RIS)

Hallo, ik ben Vincent en werk alweer sinds april 2001 samen met Piet. We weten wat we aan elkaar als collega’s hebben. We springen bij als er een probleem is met een van ons of met een van de auto’s.

Mijn lesauto is een Audi A3 Tdi Ambiente. Het is een ruime auto, maar zeker niet te groot door het hatchback gevormde model dat ervoor zorgt dat de auto een overzichtelijke achterkant heeft.  Heel handig bij oa het achteruit parkeren, zeker in combinatie met de achteruitrijsensoren.  De motor is soepel en komt daardoor makkelijk op snelheid wat weer prettig is bij bv. het invoegen.

Wat de binnenkant van de auto betreft zit er van alles op en aan, waaronder climatecontrol (gescheiden instelbaar voor linker-en rechterkant), start-stopsysteem (geen gedoe of stress met de sleutel als de motor eens een keertje afslaat).

Ook is de zitruimte meer dan voldoende omdat het een type Sportback betreft. Dat is een langere versie dan de “standaard” A3.  Verder zit er nog teveel op en aan om op te noemen, dus dat leg ik je graag uit in de les als je bij mij begint met je rijopleiding.

Groetjes Vincent.

Wij, het team van Rijschool ANIMO, hopen dat de keuze voor het volgen van je rijlessen op ons valt.

Inschrijven

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!