Piet Zagers
(Rijbewijs B – RIS)

Hallo, ik ben Piet en ik ben in 1995 met Rijschool ANIMO begonnen.

Vanaf Maart 2020 geef ikzelf niet meer actief rijles (mede door de corona ben ik daar toen al mee gestopt), maar dit jaar ga ik van mijn pensioen genieten.   26 Jaar lang heb ik dit werk met heel veel inzet en plezier gedaan.   Ik draag nu langzaam maar zeker het stokje over aan Vincent.  Wij doen (deden) ons werk in een hecht, gezellig team en met heel veel plezier.  De resultaten mogen er dan ook wezen, getuige het steeds weer hoge slagingspercentage.  Vincent verzorgt dus vanaf Maart 2020 alle rijlessen en examens en doet dit met veel kunde en inzet.

Groetjes Piet.

Vincent de Jager
(Rijbewijs B – RIS)

Hallo, ik ben Vincent en werk al sinds april 2001 samen met Piet. We weten wat we aan elkaar  hebben als collega’s.  We springen bij als er onverhoopt een probleem is met een van ons.

Mijn lesauto is een Audi A3 limousine 2.0 Tdi.  De motor is soepel en komt daardoor gemakkelijk op snelheid wat weer prettig is bij bv. het invoegen op de snelweg.  De auto is verder van alle gemakken voorzien, waaronder climate control (gescheiden instelbaar voor linker-en rechterkant), start-stop systeem (geen gedoe of gestress met de sleutel als de motor eens een keertje afslaat), parkeersensoren, ingebouwde navigatie, enz enz.

Ook is de zit- beenruimte,zowel voor-als achterin, meer dan voldoende, wat natuurlijk prettig is als er eventueel eens een keer iemand achterin zit om mee te rijden.  Verder zitten er in de auto nog teveel andere “snufjes” om op te noemen, dus dat leg ik je graag uit in de les als je bij mij begint met je rijopleiding.
Ik kijk er al naar uit, hopelijk jij ook.

Groetjes Vincent.

Wij, het team van Rijschool ANIMO, hopen dat de keuze voor het volgen van je rijlessen op ons valt.

Inschrijven

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!